Om prenumerationen

13 augusti 2019

ID 71345

En prenumeration på Kaspersky Small Office Security upprättar en användning av programmet med valda parametrar (utgångsdatum och antal skyddade enheter). Du kan erhålla en prenumeration gällande Kaspersky Small Office Security från en tjänsteleverantör (t.ex. din Internet-leverantör eller från en Kaspersky Lab-partner som kan tillhandahålla en prenumeration på programmet). Du kan pausa eller återuppta din prenumeration, förnya den automatiskt eller avbryta den. Du kan hantera din prenumeration via din personliga kontosida på tjänsteleverantörens webbplats eller genom att använda ett annat verktyg som tillhandahålls av en Kaspersky Lab-partner.

Leverantörer kan erbjuda två slags prenumerationer på Kaspersky Small Office Security: prenumeration med uppdatering samt prenumeration med uppdatering och skydd. Om prenumerationen inte förnyats när förmånsperioden gått ut slutar Kaspersky Small Office Security att uppdatera programdatabaserna (för prenumeration avseende uppdateringar) och slutar interagera med Kaspersky Security Network. Dessutom skyddas inte längre datorn och inga skyddsuppgifter körs (för prenumeration avseende uppdateringar och skydd).

Prenumerationen kan vara begränsad (t.ex. till ett år) eller obegränsad (utan utgångsdatum). När en begränsad prenumeration går ut, får du en förmånsperiod under vilken du kan förnya prenumerationen. Under denna period fortsätter programmet att fungera med alla funktioner intakta. För att fortsätta använda Kaspersky Small Office Security efter att en begränsad prenumerationen har gått ut, kan du förnya den på något av följande sätt:

• Förnya den själv på Kaspersky Labs webbplats eller på en av våra partners webbplatser.
  • Förnya den automatiskt (om förskottsbetalning har gjorts till tjänsteleverantören).

För att använda Kaspersky Small Office Security med en prenumeration måste du använda aktiveringskoden du fått från din tjänsteleverantör eller Kaspersky Lab-partner. När programmet används under en prenumeration kan du inte använda en annan aktiveringskod för att förnya din licens. Du kan endast använda en annan aktiveringskod när prenumerationsperioden går ut.

Om du vill använda Kaspersky Small Office Security med en prenumeration (och programmet redan används med en aktiv licens), kan du ange aktiveringskod som du tidigare använt för att aktivera programmet på en annan dator.

För att avbryta din prenumeration, kontakta den leverantör som du köpte Kaspersky Small Office Security av.

Beroende på leverantör kan olika villkor gälla för hanteringen av prenumerationen. Det kan också hända att du inte får någon förmånsperiod under vilken du kan förnya prenumerationen.