Varumärken

13 augusti 2019

ID 72033

Registrerade varumärken och varumärken tillhör sina respektive ägare.

Dropbox är ett varumärke som tillhör Dropbox, Inc.

Google, Google Chrome, Google Talk, Chrome, SPDY, YouTube och Android är varumärken som tillhör Google, Inc.

ICQ är ett registrerat varumärke och/eller varumärke som ägs av ICQ LLC.

Intel, Celeron och Atom är registrerade varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder.

IOS är ett registrerat varumärke som tillhör Cisco Systems, Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och andra länder.

JABBER är ett registrerat varumärke och dess användning är licensierad genom XMPP Standards Foundation.

Mail.Ru är ett varumärke som tillhör Mail.ru LLC.

Microsoft, Bing, Windows, Windows Vista, Internet Explorer, Excel, Outlook och Skype är registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och andra länder.

Mozilla och Firefox är varumärken som tillhör Mozilla Foundation.

VMware är ett varumärke som tillhör VMware, Inc., eller varumärke som tillhör VMware, Inc. registrerat i USA eller i andra jurisdiktioner.