Gå vidare till inställningarna för Webbpolicyhantering

13 augusti 2019

ID 82844

Gå till inställningarna för webbpolicyhantering:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Öppna programmets huvudfönster och klicka på knappen Webbpolicyhantering.
  3. Om åtkomst till inställningarna för webbpolicyhantering inte är lösenordsskyddad uppmanar programmet användaren att ställa in ett lösenord. Välj ett av följande alternativ:
    • Gör så här för att skydda åtkomst till inställningarna för webbpolicyhantering med ett lösenord:
      1. Fyll i Lösenord och Bekräfta lösenord och klicka på Fortsätt.
      2. I fönstret Lösenordets omfattning klickar du på knappen Skapa lösenord.
      3. I fönstret Ange lösenord bekräftar du lösenordet, och klickar sedan på knappen Logga in.
    • Om du inte vill lösenordsskydda åtkomst till inställningarna för inställningarna för webbpolicyhantering, klickar du på länken Hoppa över för att fortsätta till inställningarna för webbpolicyhantering.

Fönstret Webbpolicyhantering öppnas.

4. Välj ett användarkonto och klicka på länken Konfigurera begränsningar för att öppna fönstret med inställningar för webbpolicyhantering.