Tillämpa programinställningarna på en annan dator

13 augusti 2019

ID 82867

När programmets har konfigurerats går det att tillämpa inställningarna i Kaspersky Small Office Security som är installerat på en annan dator. Programmet fungerar då på samma sätt på båda datorerna.

Programinställningarna sparas i en konfigurationsfil som går att flytta mellan olika datorer.

Inställningarna för Kaspersky Small Office Security flyttas till en annan dator i tre steg:

1. Spara programinställningarna i en konfigurationsfil.
  2. Flytta konfigurationsfilen till en annan dator (t.ex. via e-post eller en flyttbar enhet).
  3. Importera inställningarna från konfigurationsfilen till programmet som är installerat på den andra datorn.

Exportera programinställningar

Importera programinställningar