Aktivera skydd med hårdvaruvirtualisering

13 augusti 2019

ID 82967

Aktivera skydd med hårdvaruvirtualisering:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. Klicka på knappen Skydd i fönstrets vänstra del.
  4. I den högra delen av avsnittet Skydd väljer du underavsnittet Safe Money och ser till att Safe Money är på.

Fönstret Inställningar för Safe Money öppnas.

5. I avsnittet Ytterligare, markerar du kryssrutan Använd hårdvaruvirtualisering i tillämpliga fall. Den här kryssrutan visas när programmet installeras på ett 64-bitars Windows 8, Windows 8.1 och Windows 10.

Om hårdvaruvirtualisering är inaktiverat på din dator kommer skydd med hårdvaruvirtualisering att vara inaktiverat. Mer information om hur du aktiverar maskinvaruvirtualisering ges via länken Läs mer i fönstret Inställningar för Safe Money.