Starta automatisk aktivering av Kaspersky Protection-tillägget

13 augusti 2019

ID 82971

För att starta automatisk aktivering av tillägget Kaspersky Protection extension:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. Klicka på knappen Skydd i fönstrets vänstra del.
  4. I den högra delen av Skydd, välj avsnittet Webb Anti-virus.
  5. I fönstret Inställningar för Webb Anti-virus som öppnas, klickar du på länken Avancerade inställningar för att öppna fönstret Avancerade inställningar för Webb Anti-virus.
  6. I avsnittet Kaspersky Protection-tillägg, markera kryssrutan Aktiverar Kaspersky Protection-tillägget i webbläsare automatiskt.