Om skydd med hjälp av hårdvaruvirtualisering

13 augusti 2019

ID 83057

När Kaspersky Small Office Security installeras på 64-bitars Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1 eller Microsoft Windows 10, använder det hypervisor-teknik för ytterligare skydd mot komplex skadlig programvara som kan fånga upp dina personuppgifter med hjälp av Urklipp eller nätfiske.

Skydd med hårdvaruvirtualisering är aktiverat som standard. Om skyddet har inaktiverats manuellt går det att aktivera i programinställningsfönstret.

På datorer med 64-bitars Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1 eller Microsoft Windows 10, har skyddet mot skärmdumpar som tillhandahålls av Kaspersky Small Office Security hårdvaruvirtualisering (hypervisor) följande begränsningar:

• Den här funktionen är inte tillgänglig när ett tredje parts hypervisor-program, såsom VMware virtualiseringshypervisor, körs. När du stänger tredje parts hypervisor-program, är skyddet mot skärmdumpar tillgängligt igen.
  • Funktionen är inte tillgänglig om din dators processor inte stöder tekniken för maskinvaruvirtualisering. Mer information om din processor stöder maskinvaruvirtualisering, se dokumentationen som medföljde datorn eller processortillverkarens webbplats.
  • Funktionen är inte tillgänglig om ett tredje parts hypervisor-program (såsom VMware hypervisor) körs när du startar Skyddad webbläsare.
  • Funktionen är inte tillgänglig om hårdvaruvirtualisering är inaktiverat på din dator. Mer information om hur du aktiverar maskinvaruvirtualisering på din dator finns i datorns tekniska dokumentation eller på processortillverkarens webbplats.