Starta Kaspersky Password Manager

13 augusti 2019

ID 84839

Kaspersky Password Manager är utformad för lagra och synkronisera lösenord på dina enheter på ett säkert sätt. Kasperskys lösenordshanterare måste installeras oberoende av Kaspersky Small Office Security.

Efter installation kan du starta Kaspersky Password Manager från Startmenyn (i Microsoft Windows 7 eller Microsoft Windows 10), från Startskärmen (i Microsoft Windows 8 eller Microsoft Windows 8.1), eller från fönstret Kaspersky Small Office Security.

Om Kaspersky Small Office Security är installerat på en filserver kan du inte installera och starta Kaspersky Password Manager.

Hur du kör Kaspersky Password Manager från fönstret Kaspersky Small Office Security

Ladda ner och installera Kaspersky Password Manager

Se hjälpavsnittet för Kaspersky Password Manager för instruktioner om hur du använder Kaspersky Password Manager.

Kaspersky Password Manager kanske inte finns tillgänglig i vissa områden. Om du har installerat Kaspersky Password Manager tidigare, rekommenderas du att spara dina lösenord innan du migrerar till Kaspersky Small Office Security 6.