Om fjärrhantering av datorskydd

13 augusti 2019

ID 85310

Om Kaspersky Small Office Security installeras på organisationens datorer går det att fjärrhantera skyddet av dessa datorer. Datorskydd kan fjärrhanteras via portalen för Kaspersky Small Office Security Management Console.

Konfigurera fjärrhantering av datorer enligt följande steg:

1. Registrering av administratörskontot genom Kaspersky Small Office Security Management Console-portalen
  2. Registrering av licensnyckeln för Kaspersky Small Office Security via Kaspersky Small Office Security Management Console-portalen
  3. Anslut enheter vars skydd du vill fjärrhantera till portalen för administrationskonsolen för Kaspersky Small Office Security Management Console under administratörskontot.

I portalen för Kaspersky Small Office Security Management Console kan du utföra följande aktiviteter, som är avgörande för din organisations datorsäkerhet:

• Visa listan över säkerhetsproblem och åtgärda dem via fjärrstyrning
  • Söka efter virus och andra hot på datorn
  • Uppdatering av databaser och programmoduler
  • Konfigurera Kaspersky Small Office Security-komponenter

Om en genomsökning av datorn startas från portalen för Kaspersky Small Office Security Management Console, åtgärdar Kaspersky Small Office Security objekt som upptäcks automatiskt, utan din medverkan. Vid upptäckt av ett virus eller annat hot, försöker Kaspersky Small Office Security utföra desinfektion utan att starta om datorn. Om desinfektion utan omstart av datorn inte är möjlig visar listan över säkerhetsproblem i portalen för Kaspersky Small Office Security Management Console ett meddelande om att datorn måste startas om för att utföra desinfektion.

Om listan över upptäckta objekt på portalen för My Kaspersky Small Office Security Management Console innehåller mer än 10 artiklar, är de grupperade. I det här fallet kan de identifierade objekten behandlas via portalen endast tillsammans och utan möjlighet att undersöka varje objekt separat. Om du vill visa separata objekt i det här fallet, rekommenderas du att använda gränssnittet för programmet installerat på datorn.