Steg 1. Välj fil

13 augusti 2019

ID 93342

I detta steg av guiden väljer du vilken typ av filer, eller anger mappar, som du vill säkerhetskopiera:

• Välj en av de förinställda filtyperna (filer i Mina Dokument och på skrivbordet, foton och bilder, filmer och video, musikfiler) för att utföra snabbkonfiguration. Om du bekräftar det här alternativet, tar guiden dig direkt till steg 4 ”Välj lagringsplats för säkerhetskopior”.

Kaspersky Small Office Security skapar inte säkerhetskopior av filer i mapparna "Desktop" och "Mina dokument" om dessa mappar finns på en nätverksenhet.

• Välj alternativet Skapa säkerhetskopior av filer från specifika mappar för att ange vilka mappar som du vill säkerhetskopiera manuellt.