Kaspersky Small Office Security 7

Vad är nytt

29 augusti 2019

ID 119653

Ytterligare Windows-versioner stöds

Fullständigt stöd för följande Windows-versioner:

• Microsoft Windows 10 1803
  • Microsoft Windows 10 1809
  • Microsoft Windows 10 1903
  • Microsoft Windows 10 1909
  • Microsoft Windows 10 2004
  • Microsoft Windows Server 2019.

Web Anti-Virus har förbättrats

• Det går nu att använda Windows certifikatbutik vid konfiguration av åtkomst till HTTPS-resurser i Mozilla Firefox-webbläsaren.
  • När tjänsten Base Filtering Engine (BFE) (basfiltreringsmotorn) är inaktiverad, kommer programmet starta om den för att säkerställa kontinuerligt skydd.

Mail Anti-Virus har förbättrats

Det går nu att använda Windows certifikatbutiken vid konfiguration av åtkomst till HTTPS-resurser i e-postklienten Mozilla Thunderbird.

Safe Money har förbättrats

• De flesta inställningarna från användarprofilen i huvudwebbläsaren överförs nu automatiskt till den Skyddade webbläsaren när den Skyddade webbläsaren är öppen.
  • Yandex Browser stöds.

Webbkameraskydd har förbättrats

Kaspersky Small Office Security visar inte en avisering när en tillförlitlig process försöker komma åt webbkameran.

Inställningar för skydd från fjärrstyrda hanteringsprogram har förbättrats

Du kan nu tillåta tillförlitliga fjärrstyrda hanteringsprogram att ändra inställningar för Kaspersky Small Office Security.

Programkontroll och Systemövervakaren har förbättrats

Förbättrad funktionalitet av Programkontrollen och Systemövervakaren med molnfiler i OneDrive.

Kaspersky Small Office Security uppdaterar applikationer som installeras på en filserver

Kaspersky Small Office Security söker nu efter uppdateringar för program som är installerade på en filserver. Tidigare var denna funktion endast tillgänglig när Kaspersky Small Office Security kördes på en persondator.

Ett enda konto används

Användar- och administratörskonton har nu kombinerats. Programanvändaren kan nu endast registrera sig som administratör.

Skydd mot utvinningsprogram och utpressningstrojaner

Systemövervakaren tillhandahåller skydd mot ransomware och miners.

Kaspersky Small Office Security för en filserver kan uppgraderas automatiskt

Från och med denna version kan Kaspersky Small Office Security för en filserver automatiskt uppgraderas till nyare versioner. För att aktivera denna funktion, markerar du kryssrutan Ladda ned och installera nya versioner automatiskt i programinställningar.

Du kan utvärdera Kaspersky Small Office Security

Det går nu att utvärdera programmet och skicka betyget till Kaspersky.

Förbättrade funktioner i Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security 6

Kaspersky Small Office Security 7

Fil Antivirus

E-postskydd

✔ Förbättrat

Webb Anti-Virus

✔ Förbättrat

Snabbmeddelandeskydd

Programkontroll

✔ Förbättrat

Application Manager

Webbkameraskydd

✔ Förbättrat

Brandvägg

✔ Förbättrat

Nätverksövervakning

Systemövervakaren

✔ Förbättrat

Skydd mot nätverksattacker

Skräppostskydd

Skydd mot nätfiske

Anti-Banner

Privat surfning

Safe Money

✔ Förbättrat

Säker datainmatning

Tillförlitligt programläge

Webb-policy hantering

Kaspersky Small Office Security Administrationskonsol

Säkerhetskopiering och återställning

Datakryptering

Rensningsverktyg för oanvända data

Rapport över programanvändning

Datorrensning

Software Updater

✔ Förbättrat

Microsoft Windows felsökning

Databasuppdatering

Genomsöka datorn