Kaspersky Small Office Security 7

Få teknisk support via Kaspersky Small Office Security Management Console

29 augusti 2019

ID 35517

Kaspersky Small Office Security Management Console är den enda online resurs som behövs för att hantera skyddet av dina enheter och aktiveringskoder för Kaspersky-program och för att begära teknisk support.

Du måste registrera dig för åtkomst till Kaspersky Small Office Security Management Console-webbplatsen. För att göra det, ange din e-postadress och skapa ett lösenord.

Du kan få teknisk support via Kaspersky Small Office Security Management Console-webbplatsen på följande sätt:

• Skicka e-postförfrågningar till teknisk support
  • Kontakta den tekniska supporten utan att använda e-post
  • Spåra status för din förfrågan i realtid

Du får också detaljerad historik över dina förfrågningar till den tekniska supporten.

Förfrågan om e-post till teknisk support

Du måste ange följande information i din e-begäran till teknisk support:

• Meddelandets ämne
  • programnamn och versionsnummer
  • operativsystemets namn och version
  • beskrivning av problemet

En specialist från den tekniska supporten skickar ett svar på din fråga till Kaspersky Small Office Security Management Console-webbplatsen och till den e-postadress du uppgav vid din registrering.