Skapa ett konto i My Kaspersky

16 september 2019

ID 71028

Skapa ett My Kaspersky-konto:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen My Kaspersky.
  3. I fönstret My Kaspersky klickar du på knappen Logga in.

Fönstret Anslut till My Kaspersky öppnas.

4. Klicka på knappen Skapa konto.
  5. Skriv in din e-postadress i fältet E-postadress.
  6. Ange och bekräfta ett lösenord i fälten Lösenord och Bekräfta lösenord. Lösenordet ska innehålla minst åtta tecken.
  7. Markera kryssrutan Jag samtycker till att lämna ut min e-postadress till Kaspersky för att få personanpassade specialerbjudanden om du vill ta emot meddelanden från Kaspersky i din inkorg.

Om du använder programvaran i den Europeiska unionen så kallas den här kryssrutan Jag tillåter att AO Kaspersky Lab använder min e-postadress och mitt för- och efternamn för att kontakta mig via e-post gällande personliga specialerbjudanden, recensioner, undersökningar, påminnelser om att slutföra beställningar, relevanta nyheter och evenemang eller Jag tillåter att AO Kaspersky Lab använder min e-postadress för att kontakta mig via e-post gällande personliga specialerbjudanden, recensioner, undersökningar, påminnelser om att slutföra beställningar, relevanta nyheter och evenemang.

8. Ange ditt förnamn i fältet Ditt förnamn.
  9. Ange ditt efternamn i fältet Ditt efternamn.
  10. Klicka på knappen Skapa.

Ett meddelande skickas till din e-postadress, med en länk som du måste klicka för att aktivera ditt My Kaspersky-konto.

11. Klicka på länken för att aktivera ditt konto i My Kaspersky portal.

Fältdesignen vid skapandet av ett konto har tagits fram av Kasperskys experter och kan komma att ändras.