Hur du växlar en enhet till den Obegränsade versionen

28 mars 2024

ID 128060

Om du prenumererar på Kaspersky VPN Secure Connection din enhet ansluten till ditt konto använder den Obegränsade versionen av programmet med obegränsad VPN som standard. Om du använder den Obegränsade versionen på högsta antal enheter för din prenumeration, kommer en nyligen ansluten enhet att köra gratisversionen med begränsad funktionalitet.

Du kan välja vilka enheter som kan köra den Obegränsade versionen av Kaspersky VPN Secure Connection, men endast efter enhetsgränsen överskrids.

Köp av ytterligare prenumerationer för samma konto utökar inte enhetsgränsen. Du kan skapa ett annat konto och köpa en till prenumeration.

Tillåta eller förbjuda användning av den Obegränsade versionen på enheten:

1. Gå till avsnittet Prenumerationer.
  2. På panelen Kaspersky VPN Secure Connection klickar du på knappen Enheter.

Detta öppnar en lista på enheter som använder prenumerationen.

3. Hitta den enhet som du vill tillåta eller förbjuda användning av den Obegränsade versionen för.
  4. Vidta en av följande åtgärder:
    • Om du vill tillåta användning av den Obegränsade versionen på enheten väljer du Obegränsad version i den nedrullningsbara menyn.
    • Om du vill förbjuda användning av den Obegränsade versionen på enheten väljer du Gratisversion i den nedrullningsbara menyn.

Användning av den utökade versionen på enheten är tillåtet eller förbjudet beroende på ditt val.