Tillåta eller förbjuda användning av Kaspersky Password Manager

28 mars 2024

ID 134333

När gränsen för prenumeration för antalet användare av Kaspersky Password Manager Premium har uppnåtts kan prenumerationsägaren tillåta eller förbjuda en specifik användare att använda premiumversionen.

Tillåta eller förbjuda användning av premiumversionen under delad prenumeration:

1. Gå till avsnittet Prenumerationer.
  2. I produktens prenumerationspanel klickar du på knappen Användare.
  3. Klicka på knappen med namnet på den användare som du vill tillåta eller förbjuda användning av premiumversionen.

Ett fönster med användarinformation öppnas.

4. I avsnittet Program och tjänster, bredvid Kaspersky Password Manager:
    • Om du vill tillåta användning av premiumversionen väljer du Premiumversion.
    • Om du vill förbjuda användning av premiumversionen väljer du Gratisversion.

Användning av premiumversionen under delad prenumeration tillåts eller förbjuds för användaren enligt ditt val.