Avbryta inbjudan till att dela skydd

28 mars 2024

ID 143456

Du kan avbryta inbjudan innan användaren accepterar den. Om användaren redan har accepterat inbjudan, kan du återkalla prenumerationen från användaren.

Avbryta inbjudan:

1. Gå till avsnittet Prenumerationer.
  2. I produktens prenumerationspanel klickar du på knappen Användare.
  3. Klicka på knappen med namnet på den användare som du vill avbryta inbjudan till.

Ett fönster med användarinformation öppnas.

4. Klicka på länken Avbryt inbjudan.

Dialogrutan för bekräftelse öppnas.

5. Bekräfta åtgärden.

Inbjudan avbryts. Användaren kommer inte att kunna använda skyddet under delad prenumeration. Du kommer kunna skicka inbjudningen om skyddsdelningen på nytt till användaren.

Se även

Återkalla prenumerationen från en användare