Söka efter en post

28 mars 2024

ID 152787

Du kan använda en textsökning eller röstsökning för att snabbt hitta information som du behöver. Exempelvis kan du söka efter namn på poster och bilder, textinnehåll i poster, bankkortsnummer och utgångsdatum, webbadresser, användarnamn etc. Du kan köra en sökning baserad på ett helt ord, de första bokstäverna i ordet eller med alla teckenkombinationer.

Du behöver en mikrofon för att göra röstsökningar. Om det går att göra röstsökningar, visas lämpligt meddelande i sökfältet.

För att söka efter en post:

1. Gå till avsnittet Lösenord.
  2. Ange huvudlösenordet och klicka på knappen Lås upp lagring.
  3. Klicka på förstoringsglasikonen (Sök) i det övre högra hörnet av fönstret.
  4. Skriv text i sökfältet eller säg din förfrågan högt.

Sökresultat visas.

Se även

Gruppera poster i mappar

Lägga till eller ta bort en post från Favoriter