Hur du använder den Obegränsade versionen

28 mars 2024

ID 166835

För att börja använda den Obegränsade versionen måste du se till att följande villkor är uppfyllda:

1. Du har anslutit ditt program till My Kaspersky.

I de flesta fall frågar programmet automatiskt om dina My Kaspersky-kontouppgifter när du börjar eller när du köper en prenumeration. Om du hoppar över det här steget när du installerar programmet, kan du hitta instruktionerna i programmets hjälpavsnitt.

2. Du har slutfört prenumerationsprocessen.

Du kan alltid köpa en prenumeration på vår företagswebbplats. Om du vill köpa en prenumeration direkt från programmet, kan du vanligtvis göra det genom att klicka på knappen Hämta mer. För den detaljerade informationen om att prenumerera direkt från programmet i programmets hjälpavsnitt.

3. Information om din prenumeration läggs till ditt My Kaspersky-konto.

När du prenumererar från mobilappbutiker kommer programmet att begära obligatorisk anslutning till My Kaspersky för att registrera din prenumeration. Om du har köpt en prenumeration från vår företagswebbplats eller från våra partners och har fått din aktiveringskod via e-post, kan du behöva lägga till din aktiveringskod manuellt till ditt My Kaspersky-konto. Använd dessa instruktioner för att göra det.