Förbättra kvaliteten och användbarheten

28 mars 2024

ID 171279

Vid användning av My Kaspersky tillhandahåller användaren följande uppgifter i en form som inte tillåter direkt anknytning till någon enskild person:

typ av kommando som skickades i Antistöld-administrationskonsolen för att säkra förlorade mobila enheter, program-ID, programversion, landskod för telefon, enhetstyp, prenumerationsparametrar (aktiveringsdatum, utgångsdatum, produkt, antal enheter och användare, prenumerationstyp); kontoland och -språk, produkt-ID, produktversion, produktpaket, service-ID, moms på köpet, användarens tidszon, sidadresser på webbplatsen genom vilken användaren navigerar, ID för den funktionella komponenten på webbplatsen, webbläsare (typ, version), hämtat program-ID, version av mobile NET-protokollet, mobiloperatör, operativsystem, webbläsarstöd för cookie-filer, JS-filer, ljud- och videofiler, enhetstillverkare, skärmupplösning, totalkostnad för köpet, skärmbredd och -höjd.

Dessa anonymiserade data behandlas av Kaspersky för att förbättra kvaliteten och användbarheten för My Kaspersky och tjänster som tillhandahålls.