Systemkrav

28 mars 2024

ID 173313

Följande webbläsare stöds på My Kaspersky och ger dig fullständig funktionalitet:

Desktop

• Mozilla Firefox (Windows)
  • Google Chrome (Windows)
  • Safari (macOS)
  • Yandex.Browser (Windows)
  • Microsoft Edge

Mobil

• Safari Mobile (iOS)
  • Androids standardwebbläsare (Android)
  • Chrome (Android och iOS)

Vi rekommenderar att du alltid använder den senaste versionen av de webbläsare som stöds. Du kan ladda ned de senaste versionerna från de officiella webbplatserna:

Google Chrome Mozilla Firefox Safari

Vissa webbläsare som anges ovan kan vara otillgängliga i din region på grund av lokal lagstiftning eller leverantörsbegränsningar. Om du använder en webbläsare som ej stöds kan funktionaliteten som rör My Kaspersky vara begränsad.