Databehandling

28 mars 2024

ID 178389

För ändamålen att tillhandahålla dig kärnfunktionaliteten av My Kaspersky och funktionaliteten, möjligheten att köpa Kaspersky-produkter, och kompatibiliteten med My Kasperskys nättjänster, behöver AO Kaspersky Lab erhålla och behandla information som kan anses som personlig enligt tillämpliga lagar i vissa länder. Den detaljerade beskrivningen av denna information kan hittas i användningsvillkoren för den specifika tjänsten.

Öppna användningsvillkoren för My Kaspersky

Öppna Kaspersky Password Managers användningsvillkor för My Kaspersky

Öppna Kaspersky Safe Kids användningsvillkor för My Kaspersky

Mer information om EU-lagstiftningen som reglerar integritet och säkerhet för personuppgifter finns i artikeln Information om GDPR.

För information om anonymiserad data som behandlas av Kaspersky på ett sätt som inte direkt tillåter sammanslutning med någon specifik individ, se artikeln Förbättra kvaliteten och användbarheten.

För information om borttagning av tillhandahållna informationen, hänvisa till artikeln Överensstämmelse med EU-lagstiftning.