Blockera alla webbplatser förutom undantag

28 mars 2024

ID 181439

Denna funktion är för tillfället endast tillgänglig på Windows-enheter med Kaspersky Safe Kids 1.0.5.4096 eller senare, på Android-enheter med Kaspersky Safe Kids 1.33 och senare, på iOS-enheter med Kaspersky Safe Kids 1.47 och senare och på macOS-enheter med Kaspersky Safe Kids 1.7 och senare.

För att blockera alla webbplatser förutom undantag:

1. Gå till avsnittet Barn.
  2. Välj barnets profil.
  3. Gå till underavsnittet Internet.
  4. Klicka på knappen Inställningar.
  5. Se till att växlingsreglaget Webbaktivitetskontroll är på. Om växlingsreglaget är av slår du på det.
  6. I avsnittet Begränsningar på webbplatskategorier, väljer du Blockera alla webbplatser förutom undantag.
  7. Klicka på knappen Spara.

De nya inställningarna tillämpas på barnets enheter som ansluts till Internet inom några minuter.