Om tvåstegsverifiering via en autentiseringsapp

28 mars 2024

ID 182858

Du kan använda särskilda autentiseringsappar för tvåstegsverifiering när du loggar in. Engångssäkerhetskoder genereras lokalt på din enhet utan behov av internet eller mobilnätverk.

Exempel på autentiseringsappar

Android

iOS

Windows

macOS

Linux

Google Authenticator

Google Authenticator

Authy

Authy

Authy

Microsoft Authenticator

Microsoft Authenticator

Authy

Authy

Konfigurera även en tvåstegsverifiering med en autentiseringsapp på en annan enhet än din mobiltelefon. Detta gör att du kan logga in på ditt konto och använda Antistöldfunktionerna om din mobiltelefon är borttappad eller stulen. Konfigurera

Vi har endast testat programmens kompatibilitet med My Kaspersky och de var gratis att använda vid det tillfället. Vissa av dessa program kanske inte fungerar i din region på grund av lokal lagstiftning eller på grund av leverantörsbegränsningar. Programmens gränssnitt kan även vara otillgängliga på ditt önskade språk. Kontrollera även programmens GDPR-överensstämmelse och integritetspolicyer innan du använder dem. Kaspersky sponsras eller godkänns inte på något sätt av eller på annat sätt är ansluten till någon av ägarna av dessa program. Denna lista är endast för informationsändamål och skall inte på något sätt tolkas eller analyseras som att skapa några garantier av något slag, antingen uttryckligen eller underförstått.

Se även

Konfigurera tvåstegsverifiering

Konfigurera autentiseringsappar på flera enheter