Om paketet Delat skydd

28 mars 2024

ID 228143

Kaspersky-produkter med delat skydd gör det möjligt för prenumerationsägaren att dela skyddet med familjemedlemmar och fjärrhantera deras säkerhet.

Användare som accepterar inbjudan till att dela skydd kan använda de program som ingår i paketet helt gratis.

Prenumerationsägaren kan hantera säkerheten för andra enheter från sitt konto på My Kaspersky. Prenumerationsägaren kan till exempel visa information om enheters säkerhetsstatus, förnya prenumerationen eller starta en sökning på enheterna. Sammanfattad information om säkerheten hos enheter med delat skydd visas i avsnittet Sammanfattning.

Prenumerationsägaren har inte tillgång till bankkort eller andra privata data som tillhör användare med delat skydd. Prenumerationsägaren kan få meddelanden om ett barn använder ett av enheterna med delat skydd så att de kan prova lösningen Kaspersky Safe Kids för att skydda barn.