Hur man importerar och exporterar data

28 mars 2024

ID 232804

Expandera alla | Dölj alla

Avsnittet Importera från valv låter dig importera data från ett valv som skapades i Kaspersky Password Manager.

Importera

Avsnittet Importera från webbläsare låter dig importera inloggningsuppgifter från Mozilla Firefox och Google Chromes inbyggda lösenordshanterare.

Rullgardinslista med webbläsare

Importera

Avsnittet Importera från lösenordshanterare låter dig importera inloggningsuppgifter som tidigare exporterats från lösenordshanterare.

Avsnittet Reservkopia låter dig skapa en reservkopia av valvet. Vid behov kan du återställa din data från en reservkopia.

Skapa kopia

Avsnittet Exportera till textfil låter dig exportera data som text som ska skrivas ut med en skrivare.

Exportera