Få listan över alla dina program och aktiveringskoder

28 mars 2024

ID 95251

Du kan skicka ett meddelande med information om alla dina program och aktiveringskoder till din e-postadress.

För att skicka information om anslutna program och aktiveringskoder via e-post:

1. Klicka på länken med din e-postadress i sidans övre högra hörn.

En nedrullningsbar meny öppnas.

2. Klicka på knappen Kontoinställningar.

Ett fönster öppnas där du kan redigera kontoinställningarna.

3. Gå till fliken Aktiveringskoder.
  4. Ange din e-postadress.

Som standard skickas meddelandet till den e-postadress som du angav för inloggning på My Kaspersky.

5. Klicka på knappen Skicka.

Ett meddelande med en lista över program och aktiveringskoder skickas till den angivna e-postadressen.