Radera ditt konto

28 mars 2024

ID 95252

Du kan radera kontot och all tillhörande information från webbplatsen. Efter borttagning skickas ett meddelande med information om anslutna program och angivna aktiveringskoder till din e-postadress. Var försiktig, den här åtgärden kan inte ångras.

Den här åtgärden tar bort ditt konto från My Kaspersky-webbplatsen. Alla associerade personliga och betalningsdata: om din beställningshistorik, anslutna enheter, använda lösningar, prenumerationer och detaljer om automatisk förnyelse av prenumerationer — all denna information kommer att vara otillgänglig efter borttagning.

Om ditt konto inte har använts på 5 år kommer ditt konto och all förknippad information att tas bort. Det här kommer att inträffa om du inte har loggat in på ditt My Kaspersky-konto eller på en av Kasperskys portaler inom angiven period, eller om du inte har kört Kaspersky-program anslutna till ditt Kaspersky-programmet på dina enheter.

Som det nämndes ovan är det inte möjligt att hantera dina prenumerationer efter att kontot tagits bort. Du måste avbryta automatisk förnyelse av prenumerationen för prenumerationer som hanteras på ditt konto innan du tar bort kontot.

Att ta bort kontot är inte tillgängligt om det finns aktiva prenumerationer som hanteras på kontot.

Samtidigt påverkar inte en aktiv prenumeration köpt på webbplatsen för en av våra auktoriserade återförsäljare att ta bort ditt konto. Dessa prenumerationer kommer inte att inaktiveras och kommer att förbli aktiva även efter att du tagit bort ditt konto. Och du kommer att debiteras förnyelsebetalning för ytterligare prenumerationsvillkor. För att inaktivera en sådan prenumeration behöver du stänga av prenumerationens automatiska förnyelse enligt beskrivningen här.

Radera ditt konto:

1. Klicka på länken med din e-postadress i sidans övre högra hörn.

En nedrullningsbar meny öppnas.

2. Klicka på knappen Kontoinställningar.

Detta öppnar ett fönster där du kan redigera kontoinställningarna.

3. Gå till fliken Ta bort konto.
  4. Klicka på knappen Ta bort.
  5. Skriv in lösenordet till ditt konto.
  6. Klicka på Ta bort.

Ditt konto och all relaterad information tas bort. Ett meddelande med information om program och aktiveringskoder skickas till din e-postadress.