Lägga till en barnprofil

28 mars 2024

ID 95259

Lägga till en barnprofil:

1. Gå till avsnittet Barn.
  2. I den övre delen av fönstret klickar du på knappen med en befintlig barnprofil.
  3. Klicka på knappen Lägg till profil.

Detta öppnar ett fönster för att lägga till en barnprofil.

4. Ange information om barnet och klicka på Nästa.

Detta öppnar ett fönster för att välja barnets enheter.

5. Välj de typer av enheter som används av barnet och klicka på Nästa.
  6. Klicka på länken bredvid den valda enheten för att öppna anvisningar om hur du laddar ner och installerar Kaspersky Safe Kids.
  7. Hämta och installera Kaspersky Safe Kids på barnets alla enheter och klicka på knappen Klart, allt är installerat.

Detta öppnar ett fönster som informerar att programmet har installerats.

Du kan max lägga till 100 barnprofiler till ditt My Kaspersky-konto.