Redigera inställningar för meddelande

28 mars 2024

ID 95262

Du kan redigera meddelandeinställningarna för följande typer av händelser:

• händelser relaterade till prenumerationer som lagts till för ditt konto
  • säkerhetshot som upptäckts på enheterna anslutna till ditt konto
  • ditt barns aktiviteter, om du använder Kaspersky Safe Kids
  • nyheter angående informationssäkerhet
  • nya meddelanden från kundtjänst

För Kaspersky Safe Kids-meddelanden kan du också välja ytterligare ett sätt att ta emot meddelanden på – via e-post eller via appen i föräldraläget.

Redigera meddelande inställningar:

1. Klicka på meddelandeikonen (Meddelanden) fönstrets övre högra del.

Ett fönster med meddelande flödet öppnas.

2. Klicka på kugghjulsikonen (Meddelandeinställningar) i den övre delen av fönstret.

Detta öppnar ett fönster för redigering av meddelandeinställningar.

3. I avsnittet My Kaspersky markerar du kryssrutorna för de typer av meddelanden som du vill få i My Kaspersky.
  4. Om du använder Kaspersky Safe Kids: i avsnittet Kaspersky Safe Kids använder du växlingsreglagen för att aktivera eller inaktivera meddelandemetoder.
  5. Markera kryssrutorna för de typer av meddelanden i Kaspersky Safe Kids som du vill få.
  6. Klicka på knappen Spara.

Du kommer att få meddelanden i enlighet med dina inställningar.

Se även

Ta bort statistik som används för att välja säkerhetsnyheter