Om hantering av prenumerationer

28 mars 2024

ID 96075

För att fjärrhantera en prenumeration måste du först lägga till information om prenumerationen till ditt konto. Du kan också ansluta en enhet som har ditt Kaspersky-program aktiverat under prenumerationen.

Du hittar information om din programs prenumeration i programmets hjälpavsnitt på Kaspersky Online Help.

Förnyelse och hantering av prenumerationer på vår företagswebbplats eller som införskaffats från externa tjänsteleverantörer kan behöva göras från leverantörens webbplats. För sådana prenumerationer visas en länk till den externa butiken. Dessutom, för mobilappar kan det vara möjligt att hantera prenumerationer från ditt App Store-konto.

Se även

Så aktiverar du din app via My Kaspersky

Ansluta en enhet till ditt konto

Ladda ner dina köpta appar