Ansluta ditt Facebook-konto till ditt My Kaspersky konto

28 mars 2024

ID 97412

Du kan ansluta ditt Facebook-konto till ditt konto på My Kaspersky för att kunna logga in snabbt.

Ansluta ditt Facebook-konto:

1. På inloggningssidan klickar du på Logga in via Facebook.

Fönstret för autentisering via Facebook öppnas.

2. Logga in på Facebook om så krävs.
  3. Vidta en av följande åtgärder:
    • Om du redan har ett konto på My Kaspersky anger du dina kontouppgifter.
    • Om du inte har ett My Kaspersky-konto skapar du ett nytt konto:
      1. Ange din e-postadress.
      2. Ange nytt kontolösenord.

Lösenordet måste innehålla minst 8 tecken, inklusive minst en siffra, en stor bokstav och en liten bokstav och inga blanksteg. Se Lösenordskrav.

3. Bekräfta lösenordet.
  4. Klicka på Fortsätt.

Ditt Facebook-konto är anslutet till ditt konto på My Kaspersky.

När du är inloggad med ett Facebook-konto måste du skriva in lösenordet till ditt My Kaspersky-konto innan du kan utföra några åtgärder som är kritiska för säkerheten (såsom att köpa en prenumeration eller ändra ditt lösenord).