Anslut ett konto på ett socialt nätverk till ett barns profil

28 mars 2024

ID 99215

Du hittar information om barnets anslutna konton på sociala nätverk i underavsnittet Inställningar under fliken Sociala nätverk.

Anslut ett konto på ett socialt nätverk till ett barns profil:

1. Gå till avsnittet Barn.
  2. I den övre delen av fönstret väljer du profilen för barnet som du vill ansluta till ett konto på ett socialt nätverk.
  3. Gå till underavsnittet Sociala nätverk.
  4. Klicka på knappen Inställningar.
  5. Slå på växlingskontrollen med namnet på det sociala nätverk som du vill ansluta till.

I den nedre delen av sidan kan du se instruktioner om hur du ansluter barnets sociala nätverkskonto till Kaspersky Safe Kids-profilen.

6. Skriv in ditt barns e-postadress för att skicka ditt barn ett meddelande som innehåller en anslutningslänk.
  7. Klicka på knappen Skicka.

Om detta inte godkänts tidigare, öppnas ett fönster med villkoren för Policy för behandling av data för övervakning av barns aktiviteter på sociala medier.

8. Läs denna policy noggrant och godkänn sedan för att fortsätta.

Denna policy godkänns för alla barnprofiler samtidigt. Om du inte godkänner denna policy ska du inte fortsätta. Se artikeln om överensstämmelse med EU-lagstiftning för att avvisa denna policy efter att de har godkänts.

Meddelandet med anslutningslänken skickas till ditt barns e-postadress.

9. Se till att ditt barn klickar på länken Aktivera skydd i det skickade meddelandet och att barnet har loggat in på det sociala nätverket.

Kontot på det sociala nätverket är anslutet till barnets profil. Kaspersky Safe Kids börjar få information om barnets aktivitet på det sociala nätverket.

Se även

Överensstämmelse med EU-lagstiftning