Regionala begränsningar

28 mars 2024

ID 99562

My Kasperskys funktioner kan vara begränsad beroende på vilken region du anger när du skapar ditt konto:

• Om Kaspersky-programmet inte har lanserats i regionen för ditt konto kan det hända att vissa avsnitt av webbplatsen och vissa gränssnittselement för hantering av programmet är dolda eller otillgängliga på ditt språk.
  • Om prenumerationen för ett Kaspersky-program är regionsspecifik och ditt konto har registrerats i en annan region kan det hända att det inte går att använda prenumerationen på enheten.
  • Google Play-nedladdningslänkar för Kaspersky-appar för Android kanske inte är tillgängliga i Kina på grund av lokal lagstiftning.
  • Premium supporttjänster är inte tillgängliga i Kina.

Om du vill ändra inställning för region, kontakta kundtjänst.