Datorkrav

27 mars 2023

ID 94538

Minsta maskinvarukrav:

• Processor: 1 GHz
  • RAM: 1 GB för ett 32-bitars system (x32) / 2 GB för ett 64-bitars system (x64)
  • Ledigt utrymme på hårddisk: 200 MB

Ytterligare ledigt utrymme på hårddisken (upp till 4.5 GB) kan krävas för att installera Microsoft .NET Framework om det inte är installerat på din dator.

Allmänna krav:

• Microsoft Windows Installer 3.0 eller senare
  • Microsoft .NET Desktop Runtime 6.x (6.0.10 eller högre)
  • Internetanslutning (för att ansluta till My Kaspersky-webbplatsen, programanvändning och uppdatera programmet)
  • Skärmupplösning på 1024 x 768 pixlar eller högre

Operativsystem som stöds:

• Microsoft Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate, Starter (x32 / x64) Service Pack 1 med uppdateringar KB4474419 och KB4490628 eller senare
  • Microsoft Windows 8, 8.1 Pro (x32 / x64)
  • Microsoft Windows 10 Education, Home, Pro (x32 / x64) inklusive RS1, RS2, RS3, RS4, RS5, 19H1, 19H2, 20H1, 20H2, 21H1, 22H2
  • Microsoft Windows 11 Home, Pro, Education (x32 / x64) inklusive 21H2, 22H2

Webbläsare som stöds:

• Microsoft Edge baserad på Chromium
  • Microsoft Internet Explorer (version 10-11) inklusive Enhanced Protected Mode
  • Google Chrome (version 74 eller senare)
  • Mozilla Firefox (version 67 eller senare)
  • Yandex Browser (version 19 eller senare) inklusive aktiverat Turbo-läge

Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox och Yandex Browser stöds både för versionerna x86 och x64.