Om prenumerationen

27 mars 2023

ID 95593

En preumeration är rättigheten att använda tjänsten enligt villkoren i Licensavtal för slutanvändare.

En prenumeration omfattar rätten att:

• Använda programmet på en eller flera datorer eller enheter.
  • Få hjälp av kundtjänst.
  • Ta emot uppdateringar.

Du kan använda följande versioner av programmet:

• Gratisversion. Gratisversionen för Kaspersky Safe Kids erbjuder grundläggande funktionalitet. Du kan växla från gratisversionen till premiumversionen genom att köpa premiumversionen i online-butiken eller på My Kaspersky-webbplatsen.
  • Premiumversion. Premiumversionen för Kaspersky Safe Kids erbjuder programmets grundläggande funktionalitet. Premiumversionen har en begränsad prenumerationsperiod. När prenumerationen har gått ut inaktiveras programmets premiumfunktioner och programmet växlar till gratisversionen. Du kan fortsätta att använda gratisversionen av Kaspersky Safe Kids eller förnya premiumversionen.
  • Provversion. Provversionen av Kaspersky Safe Kids erbjuder samma funktioner som Premium men är endast giltig i sju dagar. När testperioden har gått ut inaktiveras programmets premiumfunktioner och programmet växlar till gratisversionen. Om du har en giltig 30 dagars provversion av Kaspersky Total Security eller Kaspersky Security Cloud för samma My Kaspersky-konto, kommer provversionen av Kaspersky Safe Kids att vara giltig under samma period.