Over Kaspersky Internet Security for Android

Kaspersky Internet Security for Android biedt uitgebreide bescherming van uw mobiele apparaten. De volgende functies en onderdelen zijn beschikbaar als onderdeel van Kaspersky Internet Security voor Android.

Functies en onderdelen van Kaspersky Internet Security for Android

Functies

Onderdelen

Gratis versie

Premium versie

Beschermen tegen virussen en andere malware

Scanner

Realtime bescherming

Beschermen tegen online dreigingen

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Internetbescherming

Veilig berichtenverkeer

Gegevens beschermen bij verlies of diefstal van het apparaat

Anti-Diefstal

Anti-Diefstal

Toegang tot apps beveiligen met een geheime code

Niet beschikbaar

Appvergrendeling

Ongewenste oproepen blokkeren

Belfilter

Belfilter

Scanner

U kunt de volgende soorten scans starten:

Vanwege technische beperkingen kan de app geen archieven scannen van 4 GB of groter. Deze archieven worden tijdens het scannen overgeslagen. U ontvangt geen melding van de app als dergelijke archieven worden overgeslagen.

Realtime bescherming

Realtime bescherming levert een antivirusbescherming. Het onderdeel detecteert en neutraliseert dreigingen, adware en apps die indringers kunnen gebruiken om uw apparaat te beschadigen of om misbruik te maken van uw persoonlijke gegevens.

Internetbescherming

Internetbescherming controleert websites alvorens ze voor u te openen. De functie blokkeert kwaadaardige websites die kwaadaardige malware proberen te verspreiden, en phishingwebsites die uw vertrouwelijke gegevens willen stelen om toegang te krijgen tot uw financiële middelen.

Deze functionaliteit is niet beschikbaar voor Huawei apparaten.

Veilig berichtenverkeer

De Safe Messaging-functie controleert sms-berichten en berichten die u ontvangt via WhatsApp, Viber, Telegram en Google Hangouts op phishing-links.

Anti-Diefstal

Anti-Diefstal beschermt uw gegevens tegen onbevoegde toegang en helpt het apparaat te lokaliseren bij verlies of diefstal. Via My Kaspersky kunt u op afstand opdrachten naar uw apparaat versturen.

Appvergrendeling

Met de functie Appvergrendeling kunt u uw privégegevens beschermen. U kunt apps zoals Facebook, WhatsApp, Foto's, Berichten, Snapchat, Instagram, Viber, Gmail, Instellingen en elke andere app vergrendelen om te voorkomen dat anderen toegang tot deze apps krijgen. Wanneer u een app opent die met Appvergrendeling is beveiligd, vraagt Kaspersky Internet Security u om toegang tot de app te verkrijgen met uw geheime code, ontgrendelingspatroon of vingerafdruk.

Belfilter

Met Belfilter kunt u ongewenste oproepen van bijvoorbeeld telemarketing blokkeren. De app filtert oproepen door een denylist voor contactpersonen te gebruiken die u aanmaakt. Voor ongewenste contacten lijkt het alsof uw nummer in gesprek is.