Realtime bescherming

Realtime bescherming levert een antivirusbescherming. Het onderdeel detecteert en neutraliseert dreigingen, adware en apps die indringers kunnen gebruiken om uw apparaat te beschadigen of om misbruik te maken van uw persoonlijke gegevens.

Dit onderdeel heet Scanner in de gratis versie van de app. In de Premium versie heet het Realtime bescherming.

Scanner

Scanner voert de volgende functies uit:

In de gratis versie moet u het scannen van het apparaat handmatig starten.

Realtime bescherming

Realtime bescherming omvat alle functies van Scanner en beschermt het apparaat automatisch dag en nacht. Realtime bescherming detecteert dreigingen in geopende bestanden en scant apps wanneer ze worden geïnstalleerd op het apparaat. Voor automatische bescherming worden antivirusdatabases en de Kaspersky Security Network-cloudservice gebruikt.

Als u op uw apparaat een app heeft die informatie verzamelt en verzendt, kan Kaspersky Internet Security deze app classificeren als malware.

Instellingen van Realtime bescherming configureren

Raadpleeg ook

Scan

Update van antivirusdatabases