Inhoudfiltering in Japan

Web Control is alleen beschikbaar in de app in Japan om te voldoen aan de Japanse wet.

Appvergrendeling is alleen beschikbaar in de premiumversie van Kaspersky Internet Security.

Met Web Control kunt u webcontent op een mobiel apparaat beheren en beschermen tegen ongewenste online content. U kunt bijvoorbeeld Kaspersky Internet Security op het apparaat van uw kind installeren en kiezen welke webcontent categorieën en specifieke websites voor hem of haar beschikbaar zullen zijn.

U moet een beveiligde browser gebruiken om op internet beschermd te worden. Zie de lijst met beveiligde browsers.

Om Web Control op te zetten,

1. Op het apparaat van een kind, open Kaspersky Internet Security.
  2. Op het snelstartpaneel, tikt u opInternet Security
  3. Tik Instellingenin het Browser met bescherming scherm.
  4. Tik Configureer Web Control en stel het wachtwoord, de geheime vraag en het antwoord in om er zeker van te zijn dat alleen een volwassene deze functie-instellingen kan wijzigen.
  5. Tik Modus op het Configureer Web Control scherm en stel de beperkingen per leeftijd in. Als u Aangepast selecteert, kunt u de toegang tot specifieke websitecategorieën handmatig blokkeren.
  6. Ga terug naar het Internet Security scherm.

De Web Control is ingesteld.

Indien nodig kunt u websites toevoegen aan de lijst met uitsluitingen. Web Control blokkeert geen websites die aan de lijst met uitsluitingen zijn toegevoegd, zelfs niet als ze tot beperkte categorieën behoren.

Om specifieke websites uit te sluiten,

1. Tikt u op het snelstartpaneel  Internet Security
  2. TikInstellingenop het Browser met bescherming scherm.
  3. Tik Configureer Web Control en geef het wachtwoord in.
  4. TikUitsluitingen op het Configureer Web Control scherm
  5. TikVoeg Web Adressen toe en voer het adres van de website in. Toegang tot alle webpagina's van de opgegeven website is toegestaan.

Als u slechts toegang wilt verlenen tot één enkele webpagina, voert u het adres ervan in en selecteert u de optie Geef alleen toegang tot deze pagina van deze website check box.

6. Tik op OK.
  7. Ga terug naar het internetbescherming scherm.