Over Veilig berichtenverkeer

Veilig berichtenverkeer controleert teksten en chatberichten die u ontvangt op phishing-links.

Appvergrendeling is alleen beschikbaar in de premiumversie van Kaspersky Internet Security.

Safe Messaging gebruikt het Kaspersky Security Network om links in berichten te controleren.

Op apparaten met Android 4.4 is een kortere versie van Veilig berichtenverkeer beschikbaar als de Anti-Phishing voor berichten functie .

Veilig berichtenverkeer blokkeert alleen links in Google Chrome. Stel Google Chrome in als uw standaardbrowser om uzelf te beschermen tegen gevaarlijke links in chatberichten.

Deze functie werkt mogelijk ook met vooraf geïnstalleerde browsers van bepaalde apparaten, zoals Samsung Internet op een Samsung-apparaat. Andere browsers worden niet ondersteund. Als u een Huawei-apparaat zonder Google Chrome-browser heeft, is deze functie niet voor u beschikbaar. In dat geval is er een verkorte versie van Safe Messaging beschikbaar als de functie Anti-Phishing voor berichten .