Over Anti-Diefstal

Anti-Diefstal beschermt uw gegevens tegen onbevoegde toegang en helpt het apparaat te lokaliseren bij verlies of diefstal. Via My Kaspersky kunt u op afstand opdrachten naar uw apparaat versturen.

Anti-Diefstal is standaard uitgeschakeld. Als u op afstand opdrachten naar uw apparaat wilt versturen, schakelt u Anti-Diefstal op uw apparaat in. Probeer nu enkele functies zodat u onmiddellijk weet wat te doen als uw apparaat zoek of gestolen is.

Als u Anti-Diefstal niet inschakelt voordat u het apparaat kwijtraakt, kunt u Anti-Diefstal niet gebruiken om uw apparaat op afstand te zoeken of te beheren.

U kunt vanaf My Kaspersky opdrachten versturen om het volgende te doen:

U kunt Anti-Diefstal ook instellen om het volgende te doen:

De instellingen van Anti-Diefstal zijn beveiligd met een schermvergrendeling.

Naar boven