Simbewaking configureren

Zo configureert u Simbewaking:

1. Tik in het snelstartvenster van Kaspersky Internet Security op Antidiefstal.
  2. Ontgrendel de toegang tot de functie met uw geheime code, ontgrendelingspatroon of vingerafdruk.
  3. Tik in het gedeelte Aanvullende bescherming op SIM Watch.
  4. Schakel de functie in om het apparaat op afstand te kunnen vergrendelen als de simkaart wordt vervangen.
  5. Tik op Tekst bij vergrendeling en typ het bericht dat u wilt weergeven op het scherm van het vergrendelde apparaat. Tik op OK.