Sisällönsuodatus Japanissa

Verkkohallinta on käytettävissä vain Japanissa paikallisen lainsäädännön noudattamiseksi.

Web Control on käytettävissä vain, jos sinulla on voimassa oleva Kaspersky-sovelluksen tilaus.

Verkkohallinnan avulla voit hallita verkkosisältöä mobiililaitteilla ja suojautua ei-toivotulta verkkosisällöltä. Voit esimerkiksi asentaa Kaspersky-sovelluksen lapsesi laitteelle ja valita millaista verkkosisältöä ja minkälaisia sivustoja hän pystyy käyttämään.

Sinun täytyy käyttää suojattua selainta, jotta pysyt suojattuna internetissä. Tutustu suojattujen selainten listaukseen.

Ota Verkkohallinta käyttöön

1. Lapsen laitteella avaamalla Kaspersky-sovellus.
  2. Napauta pikakäynnistyspaneelista Suojattu selaus.
  3. Napauta Asetukset Suojattu selain -näytöllä.
  4. Napauta Määrittele Verkkohallinta ja aseta salasana, salainen kysymys ja kysymyksen vastaus varmistaaksesi, että vain aikuinen pystyy tekemään asetuksiin muutoksia.
  5. Napauta Määrittele Verkkohallinta -ruudulla Tila-painiketta ja aseta rajoitukset käyttäjän iän mukaisesti. Mikäli valitset Mukautettu, voit estää tietyn kategorian verkkosivustot manuaalisesti.
  6. Palaa takaisin Suojattu selaus -näytölle.

Verkkohallinta on nyt otettu käyttöön.

Mikäli tarpeellista, voit lisätä listalle verkkosivustoja joiden käyttö on sallittua. Verkkohallinta ei estä tällä listalla olevien sivustojen avaamista edes silloin kun ne muutoin sisältyisivät rajoitettuihin kategorioihin.

Estä tietyt verkkosivustot

1. Napauta pikakäynnistyspaneelista Suojattu selaus.
  2. Napauta Asetukset Suojattu selain -näytöllä.
  3. Napauta Määrittele Verkkohallinta ja syötä salasana.
  4. Napauta Sallitut sivustot Määrittele Verkkohallinta -ruudulla.
  5. Napauta Lisää verkko-osoitteita ja syötä haluamasi sivuston osoite. Kaikki tällä verkko-osoitteella olevat sivut ovat tämän jälkeen käytettävissä.

Mikäli haluat sallia vain yksittäisen sivun, syötä sen osoite ja valitse Salli vain tämän sivun käyttö.

6. Napauta Tallenna.
  7. Palaa takaisin Suojattu selaus -näytölle.