Om dataforsyning (andre regioner)

Se informasjon om hvilke opplysninger som sendes til Kaspersky når du bruker tidligere versjoner av appen.

Data levert til Kaspersky med Kaspersky-appen 11.89.X.XXX og nyere

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas i denne forbindelse i henhold til lovgivningen og gjeldende Kaspersky-regler. Opplysninger overføres i sikre kanaler.

Du kan se listen over data gitt under vilkårene for hvert juridisk dokument i det tilsvarende juridiske dokumentet.

Se lisensavtalen for sluttbrukere, personvernregler eller erklæring om Kaspersky Security Network

I tillegg godtar du å gi Kaspersky følgende data ved å godta lisensavtalen for sluttbrukere:

For å gi deg kjernefunksjonaliteten til programvaren blir følgende data sendt til Huawei Push Kit automatisk og regelmessig:

Data videresendes til Huawei Push Kit over en sikker kanal. Tilgang til og beskyttelse av informasjonen styres av de relevante bruksvilkårene for Huawei Push Kit-tjenesten.

For å tilby kjernefunksjonaliteten til programvaren som er forhåndslastet på Samsung-enheter, sendes følgende data til SbS Softline automatisk og regelmessig:

Data videresendes til SbS Softline over en sikker kanal. Tilgang til informasjonen og beskyttelsen av informasjonen er underlagt personvernregler. Du kan finne og lese hele innholdet på http://samsung.enaza.ru/get_av/privacypolicy

Sosialt personvern funksjonalitet hjelper deg med å administrere konfidensialitet innstillingene dine i tredjepart tjenester. Under din bruk av denne funksjonaliteten vil følgende data bli sendt automatisk og regelmessig til tjenesten du velger for å oppnå det erklærte formålet:

Data videresendes til tjenesten du velger via en sikker kanal. Du finner informasjon om hvordan data behandles i tjenesten du velger i personvernerklæringen til den aktuelle tjenesten.

Tjenestens tilgjengelighet avhenger av regionen og versjonen til programvaren som brukes, og kan variere avhengig av region og versjon.

For å tilby QR skanner funksjonaliteten, vil følgende data bli gitt og behandlet i Huawei tjenesten:

Data behandling i Huawei-tjenesten utføres over en sikker kanal. Data behandling skjer i samsvar med Huaweis personvern erklæring og er tilgjengelig på: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.