Sådan kontrolleres styrken af ​​dine adgangskoder i lageret

Kaspersky Password Manager tjekker om:

Yderligere kan sikkerheden af dine oplysninger kompromitteres, hvis du bruger oplysninger, der er lette at gætte som kodeord (f.eks. Familiemedlemmers navne eller fødselsdatoer). Dette kan ikke tjekkes automatisk. Vi anbefaler, at du bruger vores indbyggede adgangskodegenerator, til at oprette stærke adgangskoder.

Sådan kontrolleres styrken af ​​dine adgangskoder i lageret:

1. Gå til afsnittet Adgangskoder.
  2. Indtast din hovedadgangskode og klik på Lås lager op.
  3. Klik på Flere handlinger i øverste del af vinduet.
  4. Vælg menuemnet Vis svage adgangskoder.

Afsnittet Svage adgangskoder vises i hovedvinduet. Afsnittet viser en liste over adgangskoder, som har vist sig at indeholde sårbarheder. Klik på et element for at se detaljerede oplysninger.

Se også

Sådan genereres en stærk adgangskode