Sådan genereres en stærk adgangskode

Adgangskodegeneratoren hjælper dig med at generere stærke adgangskoder. Du starter Adgangskodegeneratoren og konfigurerer indstillingerne for adgangskodegenerering. Kaspersky Password Manager genererer derefter en stærk adgangskode for dig.

Som standard genererer programmet adgangskoder bestående af 16 tegn, der indeholder store og små bogstaver i det latinske alfabet samt tal og specialtegn. Du kan vælge de symboler, som programmet skal bruge til at generere adgangskoden.

For at generere stærke adgangskoder:

1. Gå til afsnittet Adgangskoder.
  2. Indtast din hovedadgangskode og klik på Lås lager op.
  3. Klik på Flere handlinger i øverste del af vinduet.
  4. Vælg menuemnet Adgangskodegenerator.

Vinduet Adgangskodegenerator åbnes og programmet begynder at generere en adgangskode med standardindstillingerne.

5. Udfør en af følgende handlinger:
    • Hvis du ikke vil bruge en bestemt type symbol i adgangskoden, skal du fjerne markeringen i det tilhørende afkrydsningsfelt.
    • Hvis du kun vil bruge bestemte symboler i adgangskoden, skal du angive dem i tekstfeltet i nederste del af vinduet.

Programmet genererer automatisk nye adgangskoder, når du ændrer indstillingerne og viser påmindelser om styrken af genererede adgangskoder.

6. Klik på knappen Kopier til udklipsholder.

Den genererede adgangskode kopieres til udklipsholder. Du kan manuelt indtaste adgangskoden i det ønskede felt.

For at gøre det let for dig har vi udelukket følgende lignende symboler fra generering af adgangskode: 0 (nul), O (stort o), I (stort i) og l (lille L).

Se også

Sådan kontrolleres styrken af ​​dine adgangskoder i lageret