Sådan starter du med at bruge den ubegrænsede version

For at begynde med at bruge den ubegrænsede version, skal du sikre, at følgende betingelser er opfyldt:

1. Du har tilsluttet dit program til My Kaspersky.

I de fleste tilfælde vil programmet automatisk bede om dine My Kaspersky-kontooplysninger, når du går i gang, eller når du køber et abonnement. Hvis du sprang dette trin over ved opsætning af programmet, kan du finde instruktioner i programmets Hjælp.

2. Du har gennemført abonnementsprocessen.

Du kan altid købe et abonnement på vores virksomhedswebsted. Hvis du vil købe et abonnement direkte fra dit program, kan du normalt gøre dette ved at klikke på knappen Hent mere. For at finde de detaljerede oplysninger om at tegne abonnement direkte fra dit program, skal du gå til dit programs Hjælp.

3. Oplysninger om dit abonnement tilføjes til din My Kaspersky-konto.

Når du tegner et abonnement fra mobilappbutikker, anmodning programmet om obligatorisk tilslutning til My Kaspersky for at registrere dit abonnement. Hvis du har købt dit abonnement fra vores virksomhedswebsted eller fra vores partnere og modtog din aktiveringskode på e-mail, skal du muligvis tilføje din aktiveringskode manuelt til din My Kaspersky-konto. Det gør du ved at følge disse instruktioner.