Hvad kan du gøre, hvis din mobile enhed mistes eller bliver stjålet

Hvis din mobile enhed mistes eller bliver stjålet, kan du låse enheden og prøve at lokalisere den. Hvis det ikke er muligt at få fat på enheden igen, kan du slette alle data på den. Du kan fjernadministrere enheden ved at sende kommandoer til enheden fra My Kaspersky.

Fjernadministration på My Kaspersky af en enhed, du har mistet, eller som er blevet stjålet, understøttes kun på mobile enheder, der kører Kaspersky Safe Kids. Du skal først indstille antityverifunktionen i programmet, for at beskytte din enhed. For at den mobile enhed skal kunne modtage en kommando skal enheden være tændt og have forbindelse til internettet. Du kan gå til programmets Hjælp på Kaspersky Online Help for at få flere oplysninger.

Sådan sendes en kommando til din mobilenhed:

1. Gå til afsnittet Enheder.
  2. Klik på den ønskede mobile enhed.

Der åbnes et vindue, hvor du kan administrere den mobile enhed.

3. Klik på <navnet på kommandoen>knappen.
  4. Bekræft handlingen.

Status og resultaterne for kommandokørslen vises i afsnittet Anti-Theft historik.

Du kan sende følgende kommandoer til den mobile enhed:

Se også

Hvad gør du, hvis du har glemt den hemmelige kode for en mobil enhed