Kaksiosaisen varmistuksen käyttöönotto

Voit parantaa tilisi tietoturvaa ottamalla kaksiosaisen varmistuksen käyttöön. Kun tämä ominaisuus on käytössä, kukaan ei voi kirjautua sisään tilillesi, ellei siihen käytetä salasanaasi ja puhelinnumeroosi tekstiviestillä lähetettyä tai todentajasovelluksen luomaa kertaluonteista salakoodia.

Kun olet ottanut kaksiosaisen varmistuksen käyttöön, matkapuhelimesi pitäminen tallessa ja puhelinnumerosi toiminnan varmistaminen on sinun vastuullasi. Jos puhelinnumerosi lakkaa toimimasta, et välttämättä pääse kirjautumaan My Kaspersky -tilillesi. Suosittelemme, että asennat ja määrität todentajasovelluksen matkapuhelimesi lisäksi myös johonkin muuhun laitteeseen. Näin voit kirjautua tilillesi ja käyttää varkaudenesto-ominaisuuksia myös tilanteessa, jossa puhelimesi katoaa tai varastetaan.

Matkapuhelinnumeron avulla tapahtuvan kaksiosaisen varmistuksen määrittäminen

Todentajasovelluksen avulla tapahtuvan kaksiosaisen varmistuksen määrittäminen

Puhelinnumeron vaihtaminen

Jos otat kaksiosaisen varmistuksen käyttöön, turvakysymysominaisuus poistetaan pysyvästi käytöstä.

Jos käytät vanhempaa Kaspersky-sovellusta, joka ei tue kaksiosaista varmistusta, et voi ehkä yhdistää sitä tiliisi. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, jos sovellusta ei voitu yhdistää. Ratkaise yhdistämisongelmat päivittämällä sovelluksesi uusimpaan versioon. Voit ladata uusimman version Lataukset-osiosta.

Katso myös

Tietoja todentajasovelluksen avulla tapahtuvasta kaksiosaisesta varmistuksesta

Todentajasovelluksen määrittäminen useaan laitteeseen