Slik aktiverer du programmet via My Kaspersky

Du kan legge til en aktiveringskode manuelt på kontoen for å synkronisere abonnementinformasjonen på tvers av tilkoblede enheter.

Slik aktiverer du programmet via My Kaspersky:

1. Koble programmet til My Kaspersky-kontoen, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Gå til delen Abonnementer på My Kaspersky.
  3. Tast inn aktiveringskoden i feltet Har en aktiveringskode nederst på siden.
  4. Klikk på Legg til.

Hvis koden er lagt til, vises et panel i delen Abonnementer. Programmene som er kompatible med abonnementet og tilkoblede enheter vil bli aktivert. I tillegg utføres det en kontroll for å se om den registrerte abonnementet kan sendes til de tilkoblede enhetene manuelt. Hvis den kan det, kan du velge enheter og sende abonnementet umiddelbart.

En aktiveringskode må være gyldig (abonnementet kan ikke være utløpt) og må ikke være svartelistet, blokkert eller lagt til fra før. Du kan ikke legge til mer enn 100 aktiveringskoder på My Kaspersky-kontoen.

Se også

Slik kobler du enheter til kontoen din

Hvordan sender abonnementet ditt til en tilkoblet enhet