Hva du skal gjøre hvis du på noe tidspunkt mister eller blir frastjålet mobilenheten

Hvis du mister eller blir frastjålet mobilenheten din, kan du låse enheten og prøve å finne den. Hvis det ikke lar seg gjøre å få tilbake enheten, kan du slette alle data fra den. Du kan fjernstyre enheten ved å sende kommandoer til den fra My Kaspersky.

Ekstern behandling på My Kaspersky av en enhet som er blitt borte eller stjålet, støttes bare på mobilenheter som kjører Kaspersky Safe Kids. Du må først konfigurere funksjonen Tyveribeskyttelse i programmet for å beskytte enheten. Mobilenheten må være slått på og koblet til Internett for å kunne motta kommandoer. Du finner mer informasjon i programmets Hjelp i Kaspersky Online Help.

Slik sender du en kommando til mobilenheten:

1. Gå til delen Enheter.
  2. Klikk på den ønskede mobilenheten.

Et vindu der du kan behandle mobilenheten, åpnes.

3. Klikk på knappen <name of the command>.
  4. Bekreft handlingen.

Status og resultater fra utføringen av kommandoen vises i seksjonen Historikk for Tyveribeskyttelse.

Du kan sende følgende kommandoer til mobilenheten:

Se også

Hva du gjør hvis du har glemt den hemmelige koden for en mobilenhet